Bericht versturen
Thuis

Chongqing Big Science & Technology Development Co., Ltd.

Bedrijfsprofiel

CHONGQING GROOT WETENSCHAP & TECHNOLOGISCHE ONTWIKKELING BEPERKT Co., zijn wij een bekende internationale automanffacturer en een overzee autoinvesteringsbedrijf in China.

China Chongqing Big Science & Technology Development Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Onze opdracht moet zich op investering overzee in automobiel de kettingsprojecten van de assemblageinstallatie concentreren. Onze investeringen omvatten hoofd en automobiel productietechnologie, merken, zeer belangrijk materiaal, de vervangstukken van de uitrustingsauto en kredietsteun in de waarborgomstandigheden. Wij zijn een controle van het gemeenschappelijke ondernemingsbedrijf door het nationale automobiele bedrijf van China en financieel de kapitaalinvesteringsbedrijf van China. De Chinese overheid heeft „Één Riem en Één Weg“ voorgesteld. Chinese carmakers zijn scherp „om globaal te gaan“. Terwijl het helpen van ontwikkelingslanden om industrialisatie te bereiken, zouden wij ourselves.http ook moeten ontwikkelen: //chainautoassembly.com is ook een andere officiële plaats van van ons.

 

China Chongqing Big Science & Technology Development Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

Er zijn twee manieren om de auto-industrie te ontwikkelen. Men is investering op grote schaal, zoals vele grote multinationale ondernemingen. Zijn voordeel is efficiënt, hoog rendement. Maar niet voor ontwikkelingslanden. De ontwikkelingslanden zouden een geschikte manier moeten vinden om automobiele productie te ontwikkelen. Het is een kleine investering, een kleine stap. Na meer dan tien jaar van exploratie, geloven wij dat de theorie van „het beklimmen van de treden“ geschikter is voor de daadwerkelijke situatie van ontwikkelingslanden. De sleutel tot de ontwikkeling van de kettings automobiel project overzee van China moet ordelijke investering, van kwantitatieve verandering in kwalitatieve verandering geleidelijk maken, en het strategische doel van industrialisatie realiseren.

 

China Chongqing Big Science & Technology Development Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2

 

 

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Eatablished in 2004, nu hebben wij 5 automobiele assemblageinstallaties wereldwijd, en nog geïnvesteerd en gebouwd te komen meer om…

China Chongqing Big Science & Technology Development Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Chongqing Big Science & Technology Development Co., Ltd. Chongqing Big Science & Technology Development Co., Ltd. Chongqing Big Science & Technology Development Co., Ltd.
1 2 3
Bedrijf Details

Grote Markt

Zuid-Amerika

Oost-Europa

Zuidoost-Azië

Afrika

Type Business

Fabrikant

Export pct : < 10%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Chongqing Big Science &amp; Technology Development Co., Ltd. Certificaten China Chongqing Big Science &amp; Technology Development Co., Ltd. Certificaten China Chongqing Big Science &amp; Technology Development Co., Ltd. Certificaten China Chongqing Big Science &amp; Technology Development Co., Ltd. Certificaten