Bericht versturen
producten
FABRIEKSTOCHT
Thuis >

Chongqing Big Science & Technology Development Co., Ltd. Fabriekstocht

Chongqing Big Science & Technology Development Co., Ltd.

De belangrijke Autoinvesteerder & de Bouwer van de Assemblageinstallatie

Chongqing Big Science & Technology Development Co., Ltd. Onze Installatie van Ghana
Chongqing Big Science & Technology Development Co., Ltd.
Chongqing Big Science & Technology Development Co., Ltd.
Detailinformatie
Hoofdmarkt:
Zuid-Amerika , Oost-Europa , Zuidoost-Azië , Afrika
Bedrijfssoort:
Fabrikant
Exportp.c.:
< 10%
Detailbeschrijving

CHONGQING GROOT WETENSCHAP & TECHNOLOGISCHE ONTWIKKELING BEPERKT Co., zijn wij een bekende internationale automanffacturer en een overzee autoinvesteringsbedrijf in China.

Chongqing Big Science & Technology Development Co., Ltd. fabriek productielijn 0

Onze opdracht moet zich op investering overzee in automobiel de kettingsprojecten van de assemblageinstallatie concentreren. Onze investeringen omvatten hoofd en automobiel productietechnologie, merken, zeer belangrijk materiaal, de vervangstukken van de uitrustingsauto en kredietsteun in de waarborgomstandigheden. Wij zijn een controle van het gemeenschappelijke ondernemingsbedrijf door het nationale automobiele bedrijf van China en financieel de kapitaalinvesteringsbedrijf van China. De Chinese overheid heeft „Één Riem en Één Weg“ voorgesteld. Chinese carmakers zijn scherp „om globaal te gaan“. Terwijl het helpen van ontwikkelingslanden om industrialisatie te bereiken, zouden wij ourselves.http ook moeten ontwikkelen: //chainautoassembly.com is ook een andere officiële plaats van van ons.

 

Chongqing Big Science & Technology Development Co., Ltd. fabriek productielijn 1

Er zijn twee manieren om de auto-industrie te ontwikkelen. Men is investering op grote schaal, zoals vele grote multinationale ondernemingen. Zijn voordeel is efficiënt, hoog rendement. Maar niet voor ontwikkelingslanden. De ontwikkelingslanden zouden een geschikte manier moeten vinden om automobiele productie te ontwikkelen. Het is een kleine investering, een kleine stap. Na meer dan tien jaar van exploratie, geloven wij dat de theorie van „het beklimmen van de treden“ geschikter is voor de daadwerkelijke situatie van ontwikkelingslanden. De sleutel tot de ontwikkeling van de kettings automobiel project overzee van China moet ordelijke investering, van kwantitatieve verandering in kwalitatieve verandering geleidelijk maken, en het strategische doel van industrialisatie realiseren.

 

Chongqing Big Science & Technology Development Co., Ltd. fabriek productielijn 2

 

 

productielijn

Chongqing Big Science & Technology Development Co., Ltd. fabriek productielijn 0

Chongqing Big Science & Technology Development Co., Ltd. fabriek productielijn 1

 

oem/odm

OEM/ODM vermogen:

 

Gevestigd in 2009, de geassembleerde pick-ups van Syrië fabriek, SUVs, 7 minibussen met 150 eenheden maandelijkse productie. Onze installatie had een volledige reeks van productiemateriaal met inbegrip van lassen, het schilderen, lopende band, die lijnen testen. Ons geassembleerd voertuig ging de het voertuigmarkt van Syrië en won reputatie in lokaal. Onze het assembleren installatie leidde tot banen en ontwikkelde de economie van Syrië. Eens bezoekt het Ministerie van Mededelingen de installatie. wegens de burgeroorlogproductie begin 2012, houdt op het nu werkend.

Gevestigd in 2013, nu werkt onze gemeenschappelijke onderneming van Ghana. Het begint om 2.0L-benzinebestelwagen, 1.5L-gas te produceren.

Aantal Productielijnen:

3

Grootte van Fabriek in Vierkante Meters:

20000

Fabrieksgrootte in Vierkante Voeten:

215277

Personeelsdetails:

Productiepersoneel: 30 tot 39

QC Personeel: 10 tot 19

R&D-Personeel: 5 tot 9

Jaren van OEM/ODM-Ervaring:

6

Aangeboden ontwerp de Diensten:

Ja

Details van Aangeboden Ontwerp de Diensten:

Ons bedrijf verstrekt workshopontwerp, lopende bandontwerp, en assembleert de technologiedienst.

Materialen/Componenten:

Ons bedrijf verstrekt assemblagemateriaal en SKD/CKD-delen.

Maandelijkse Capaciteit:

1.000 aan 1,999Sets

Maandelijkse Output:

500 aan 999Sets

Minimumorde

1 aan 99Sets

Belangrijke Gediende Markten:

Azië

Het medio Oosten/Afrika

Onderzoek en ontwikkeling

R&D-Personeel:

50 tot 59

Profiel:

Met meer dan 50 R&D-personeelsleden, kunnen wij de workshopbouw, en lopende band ontwerpen en nieuwe modellen van voertuigen volgens de vereisten van de markt ontwikkelen.
Sitemap |  Privacybeleid | China Goed Kwaliteit Automobielassemblageinstallaties Auteursrecht © 2019-2024 auto-assemblyplants.com . Allen Voorgebe*houde rechten.