Bericht versturen
producten
PRODUCTENDETAILS
Thuis > Producten >
100km/h High Speed Electric Van High Roof Nieuwe Haise Van Luxe Mini City Bus

100km/h High Speed Electric Van High Roof Nieuwe Haise Van Luxe Mini City Bus

MOQ: 1 Eenheid
Prijs: USD 48,000---52,000 Per Unit
Standaardverpakking: Naakte verpakking indien CBU Houten behuizing +Palet +Staalframe + Karton indien SKD of CKD
Levertijd: 45-60 werkdagen
Betalingswijze: L/C, T/T
Toeleveringskapaciteit: 8, 000 Eenheden per jaar
Detailinformatie
Plaats van herkomst
China
Merknaam
BIG AUTO
Modelnummer
Nieuwe Haise-bus met hoog dak
Productnaam:
Nieuwe Haise-bus met hoog dak
Motortype:
met een vermogen van niet meer dan 50 W
Maximaal vermogen:
90
Maximaal koppel:
350
Maximaal toerental per minuut:
12000
Maximale snelheid:
100
Type batterij:
Lithium-ijzerfosfaatbatterijen
Batterijcapaciteit:
77
CLTC-rang:
260
Achterwiel:
3720
Min. bestelaantal:
1 Eenheid
Prijs:
USD 48,000---52,000 Per Unit
Verpakking Details:
Naakte verpakking indien CBU Houten behuizing +Palet +Staalframe + Karton indien SKD of CKD
Levertijd:
45-60 werkdagen
Betalingscondities:
L/C, T/T
Levering vermogen:
8, 000 Eenheden per jaar
Hoog licht:

100 km/uur nieuwe haise bus

,

Nieuwe Haise-bus.

,

100 km/uur Mini City Bus

Productbeschrijving

100km/h High Speed Electric Van High Roof Nieuwe Haise Van Luxe Mini City Bus

 

 

Hoog dak van de nieuwe Haice Van Algemeen Inleiding:
Lichaamlengte 5998 breedte 1885 hoogte 2285, wielbasis is 3720. Het lichaam is gemaakt van 1,2 mm super dik professionele staal, geverfd met Amerikaanse PPG high-end anti-corrosie verf,de kathodische elektroforese van het gehele voertuig, die het lichaam 10 jaar zonder roest kan garanderen.


Het voertuig heeft een verscheidenheid aan ruimte, een verscheidenheid aan motoren, een verscheidenheid aan zitplaatsen om uit te kiezen.goederenvervoer of tweeledig gebruikTegelijkertijd kan het worden omgebouwd tot verschillende soorten speciale voertuigen zoals ambulance, gevangenistruck, transporttruck van het type van een bestelwagen, koeltruck, enz.van toepassing op een verscheidenheid aan industrieën.

 

Technische specificaties vanNieuwe Haise-bus met hoog dak

Nieuwe Haise-bus met hoog dakTechnische specificaties
Vervaardiging van motoren Beschrijving
Motortype Permanente magneet synchronisatie
Maximaal vermogen ((kW) 90
Maximaal koppel ((N.m.) 350
Maximaal toerental ((RPM)) 12000
Maximale snelheid ((Km/h) 100
Batterijpakket Beschrijving
Type batterij Lithium-ijzerfosfaatbatterijen
Batterijcapaciteit ((kW.h) 77
NEDC-bereik ((km) 260
Buitenzijde Beschrijving
Lange*breedte*hoogte ((mm)) 5998*1885*2285
Wielbasis ((mm) 3720
Middenpoort Links midden schuifdeur, rechts midden schuifdeur ((vast niet open)
Achtersteek Liftgate
Aantal zitplaatsen 18 tot 20
Chassis Beschrijving
Voorophanging Doppelvormige torsiestang met onafhankelijke veer
Achterophanging Niet-onafhankelijke vering van de lengte van de bladveer
Naald van het wiel Aluminium velgen (met reservebanden)
Specificatie van de band 215/75R 16L (((12PR)
Achteras Achsstructuur met directe aandrijving, snelheidsverhouding 13
Hulpsysteem ABS+EBD
Sturing Elektrische stuurbekrachtiging
Vacuümversterker Verhoger van de remkracht
Lichaam Beschrijving
Type gordel Drie punten
Airconditioner Handmatige airco

 

Gedetailleerde foto's

100km/h High Speed Electric Van High Roof Nieuwe Haise Van Luxe Mini City Bus 0100km/h High Speed Electric Van High Roof Nieuwe Haise Van Luxe Mini City Bus 1

 

Profiel van de onderneming

CHONGQING BIG SCIENCE & TECHNOLOGY DEVELOPMENT CO., LTD.Wij zijn een bekende internationale autofabrikant en overzeese auto-investeringsmaatschappij in China.Onze investeringen omvatten kapitaal en automobieltechnologie., merken, essentiële uitrusting, autodeeltjespakket en kredietsteun onder garantievoorwaarden.We zijn een joint venture onder controle van China National Automobile Corporation en China Financial Capital Investment Corporation..De Chinese regering heeft "Een riem en een weg" voorgesteld.Chinese autofabrikanten willen graag "wereldwijd gaan".We moeten ook onszelf ontwikkelen..http://chainautoassembly.com is ook een andere officiële site van ons.

100km/h High Speed Electric Van High Roof Nieuwe Haise Van Luxe Mini City Bus 2

 

Voordelen van onze samenwerking op het gebied van auto-assemblageproject

1Technologisch voordeel:China is sinds 2009 het nummer één autofabrikantland ter wereld geworden en de technologie van de autofabricage is zeer volwassen.Vooral de nieuwe energie auto wetenschap en technologie niveau is in de wereld leidende positie.

2010, China werd de grootste fabrikant van auto's in de wereld.

2016 Chinese auto productie ongeveer 28 miljoen eenheden > Japanse auto productie + Amerikaanse auto productie + Korea auto productie

2016, was de productie van nieuwe energievoertuigen in China 700,000De totale productie van nieuwe energievoertuigen in alle andere landen.

2017, was de productie van nieuwe energievoertuigen in China 860,000De totale productie van nieuwe energievoertuigen in alle andere landen.

2018, heeft de Chinese regering het laatste nieuws vrijgegeven dat de standaard van de productie van elektrische voertuigen hoger is dan die van Europa.

 

2Kostenvoordeel:We zijn de autofabrikant groep, de overzeese keten operatie schaal voordeel maakt de KD-onderdelen die we aanbieden hebben een hogere kosten prestatie ratio.Plus kostenbesparing van het verschil in importtarief tussen CBU en CKD geeft ons eindproduct een absoluut concurrentievoordeel.

 

3.Kapitaalvoordeel:Auto Manufacturing Group + Capital Group levert voldoende investeringsfondsen voor buitenlandse ketenoperaties.en de nationale strategie van de Chinese regering van Belt and RoadIn het kader van de ontwikkeling van de localisatie van onderdelen is de ontwikkeling van de productie van auto's in het buitenland een belangrijke rol gespeeld in de ontwikkeling van de productie van auto's.de industrialisatie van het projectland zal sterk worden verbeterdDit is een nationale win-win strategie.

 

4.Operationeel voordeel:In de afgelopen tien jaar zijn acht overzeese joint ventures succesvol beheerd en geëxploiteerd.

1) Autofabriek A&B in Syrië;

2) Ghana MKC Auto Co.,Ltd;

3) Angola ATJ-JinBei Auto Co.,Ltd;

4)Eastern Vehicle Co.,Ltd;

5) Zuid-Azië Brilliant auto fabriek;

6)Middle East Brilliance-Bavarian motor Ltd;

8)Mozambique bussen assemblage fabriek;

 

5Zeer efficiënt.aangepaste beleggingsmodus:De aan de plaatselijke omstandigheden aangepaste verfijnde beleggingsregelingen maken het mogelijk omde ontwikkeling van de automobielindustrie in ontwikkelingslandenHet is de bedoeling van de Europese Commissie om de ontwikkeling van de technologieën in de sector te bevorderen en te bevorderen.en een gegarandeerde financiële kredietondersteuning bieden. Volgens de werkelijke situatie van het project, het project op maat uitvoeringsplan (stap voor stap,het grote doel in verschillende kleine taken te verdelen die stapsgewijs kunnen worden uitgevoerd).

 

6Uitstekende win-win-samenwerkingsmodus:Portfolio van complementaire voordelen: China investeert in technologieën die niet lokaal beschikbaar zijn, belangrijke faciliteiten; lokale investeerders beschikken over land, installaties, algemene apparatuur en liquiditeit.

Samenwerking om elkaars zwakke punten te compenseren: China is goed in productiebeheer, technische voordelen, lokale partners zijn bekend met de lokale markt, overheidsnetwerk.

De lokale partner met de meerderheid kan het werkenthousiasme van de partner volledig mobiliseren.

De lokale partner die de meerderheid heeft, kan als nationale industrie worden beschouwd, waardoor het gemakkelijker is om preferentiële overheidssteun en overheidsopdrachten te verkrijgen.Het is gemakkelijker om meer steun te krijgen van banken en consumenten, en de gemeenschappelijke fabriek zal worden geïdentificeerd als nationale industrie; het zal gemakkelijker en beter zijn om complexe sociale relaties te voeren die de ontwikkeling van ondernemingen bevorderen.

Kortom, alleen eenheid van belangen leidt tot samenwerking, cohesie en win-win samenwerking kan duurzame groei hebben.

 

7De winstgevende wijze van het KD-assemblageprojecthet effectief gebruik maken van het tariefverschil en het vrachtverkeer tussen de delen CBU en KD,en te combineren met het subsidiebeleid van de lokale overheid industriële ontwikkeling om de producten die goed en goedkoop zijn en voldoen aan de behoeften van de markt te produceren.

 

Kwantificatie van de winstbronnen:

A. Chinese auto's hebben de hoogste kostenprestatieverhouding en een zeer sterke concurrentiepositie op de markt (het voordeel is ongeveer 20-30%).

B.Door CKD te importeren kunt u tarieven en vracht besparen in vergelijking met de CBU-term.

C.Met SKD/CKD kunt u meer goederen verzenden dan CBU, waardoor u vracht bespaart (kostenbesparing 5-10%).

D.Wanneer u de markt ontwikkelt, zijn er 4S winkels en onze technologievoorziening, en u kunt een goede after-sales service bieden.Het is ongeveer 20-30% van de totale waarde.. (20-30%)

E.U kunt uw eigen merk gebruiken voor de auto, die een immaterieel actief is. (totale waarde meer dan 50%).

 

Vragen met betrekking tot nieuwe energievoertuigen

1, Waarom is het zonder substantiële steun van de lokale overheid moeilijk om winst te maken met de productie van nieuwe energie-elektrische voertuigen?Vooral om de volgende redenen:

A. Landen over de hele wereld stimuleren de ontwikkeling van nieuwe energievoertuigen en het liberaliseren van het handelsverkeer.Dus de hele auto en de onderdelen van de tarief gap-assemblage fabrieken de belangrijkste bron van winst is verdwenen.

B. Nationale beleidsmaatregelen stimuleren de ontwikkeling van nieuwe energievoertuigen door geldsubsidies te verstrekken aan fabrikanten en consumenten van elektrische voertuigen.

 

2Waarom is Tesla naar China verhuisd?

Tesla bedrijf heeft geld verbrand, het bedrijf heeft geen winst, kapitaalketen is erg strak. Tesla is onlangs verhuisd naar Shanghai, China om de volgende redenen:

A. De Chinese overheid verleent 50% subsidies aan de consumenten van nieuwe energievoertuigen.

B. China beschikt over een systeem voor het ondersteunen van de keten van de productie van nieuwe energievoertuigen, daarmee samenhangende technologie en talent.

C, China heeft een enorme markt van 1,4 miljard mensen.

 

3, de realiteit van de elektrische auto-industrie, waarom zeggen, in de minder ontwikkelde landen om nieuwe energie voertuigen te promoten is een droom?

Onvoldoende koopkracht, beperkt verbruiksniveau, onvoldoende marktvraag om de ontwikkeling van de industrie te ondersteunen;

Politieke richtsnoeren, maar de werkelijke voorwaarden kunnen niet worden vervuld, zoals de tenuitvoerlegging van normen, oplaadfaciliteiten en het beleid inzake batterijrecycling;

De kilometerstand van de eenmalige lading is moeilijk te vergelijken met die van het brandstofvoertuig en kan niet voldoen aan de behoeften van de gebruikers.

De tijd voor eenmalige oplaad is te lang en het is ongemakkelijk om te gebruiken.

Omdat de O & O- en productiekosten hoog zijn, zijn de detailhandelsprijzen vier keer hoger dan de prijs van voertuigen met conventionele brandstoffen;

Snel rijdende elektrische voertuigen zijn duur en hebben een lage gebruikswaarde, waardoor ze moeilijk populair kunnen worden.

 

4, Waarom zijn nieuwe energie-elektrische bussen geschikter voor ontwikkelingslanden?

-De volgende redenen zijn de redenen voor onze inspanningen om zuiver elektrische personenauto's in ontwikkelingsregio's te promoten:

- In China hebben we volwassen productietechnologieën en -normen (EU nr. 6 2025) voor zuiver elektrische voertuigen en er zijn bussen in elke hoofdstad.

- Bij de buslijnterminal kunnen we handige en geschikte laad- en laadfaciliteiten bouwen.

- milieuvriendelijk, kosteneffectief, overheidssteun en erkenning.

- Gefinancierd door de Import Export Bank van China via een krediet.

 

5Over batterij recycling en milieuvervuiling?

A. Recycling van batterijen

De industrialisatietechnologie is niet rijp: de belangrijkste technologie van de industrialisatie ontbreekt, het herstel en het gebruik is afhankelijk van de traditionele technologie, de apparatuur is niet standaard,de standaardisatie wordt niet gerealiseerd, de productie is niet grootschalig en de kosten zijn hoog.

Het recyclingnetwerk is niet perfect: de bedrijven die batterijen recyclen zijn weinig, het hoofdbedrijf is minder, het recyclingkanaal is niet perfect, enzovoort.

Het ondersteunende systeem is niet perfect: de bijbehorende managementstandaard en het standaardsysteem van de bedrijfstak voor het recyclen van batterijen zijn niet perfect,het onderzoek en de ontwikkeling van technologieën voor het recyclen van accu's, fiscale stimulansen en andere ondersteunende beleidsmaatregelen zijn niet perfect.

Gebrek aan innovatie in bedrijfsmodellen: duurzame batterijrecyclingmodellen zijn moeilijk te starten,en nieuwe energie auto bedrijven en krachtbatterijen bedrijven hebben nog niet open BMS gegevens aan krachtbatterij recycling bedrijvenDe integratie van de middelen en de grensoverschrijdende coördinatie die nodig zijn voor de innovatie van het bedrijfsmodel is moeilijk te bereiken.

milieuproblemen die voortvloeien uit de inzameling, opslag en het vervoer van batterijverwerkte stoffen: tijdens de gecentraliseerde opslag en het vervoer kunnen ongevallen zoals explosies optreden;afgedankte batterijen kunnen lekkenBij de opslag kunnen een groot aantal zware metalen in de bodem en andere verschijnselen oplossen.schade en inzameling van afvalbatterijen voor het milieu en de menselijke gezondheid, de behandeling en verwijdering van batterijen zijn nauw verbonden met de verontreiniging van het milieu in het proces van recycling en gebruik van batterijen: optimale verwijdering van batterijen,Het verwijderingsprogramma is recycling., maar er kan bij het recyclingproces ernstige milieuverontreiniging optreden.

B. Milieuverontreiniging

De belangrijkste schadelijke stoffen in de batterij zijn een groot aantal zware metalen en elektrolytoplossingen zoals zuren en basen.loodCadmium, kwik en lood zijn stoffen die schadelijk zijn voor het milieu en de menselijke gezondheid.Potentiële milieuproblemen veroorzaakt door afvalbatterijen van afvalalkali en andere componenten van afvalelectrolyten, waaronder hoofdzakelijk loodzuurbatterijen en cadmiumnikkelbatterijen die worden gebruikt voor oude auto-batterijen, alsmede milieuverontreiniging door zware metalen,Er is milieuvervuiling veroorzaakt door elektrolyten., die op korte en lange termijn is.

 

6Het verschil tussen loodzuurbatterijen en lithiumbatterijen

A, nominale spanning verschillend loodzuurbatterij eenheid nominale spanning: 2,0 V; lithiumcel nominale spanning: 3,6 V B: interne materialen verschillend lood-oxide, metaal lood,De elektrolyt is geconcentreerd zwavelzuur: lithium positieve en negatieve elektrode is lithium kobaltzuur / lithium ferric phosphate / lithium mangaan, grafiet, organisch elektrolyt

C: verschillende loodzuurbatterijen 30WH/KG: lithiumbatterijen 150WH/KG

D: verschillende gebruikte loodzuurbatterijen: start van auto's, batterijen voor elektrische voertuigen: lithiumbatterijen: mobiele telefoons, computers, elektrische gereedschappen, nu ook gebruikt in batterijen voor elektrische voertuigen

E: elektrische kenmerken zijn verschillend Loodzuurbatterij kan geen grote stroom ontladen, korte levensduur: lithiumbatterij kan grote stroom ontladen, goede levensduur

 

7"Kunnen de gebruikte batterijen van elektrische voertuigen worden gerecycled en hergebruikt?

Als een handig vervoermiddel in de moderne samenleving worden elektrische voertuigen door de mensen algemeen geaccepteerd en geleidelijk worden ze vervangen door motorfietsen, fietsen en andere vervoermiddelen.Met de grote toename van elektrische voertuigen, het gebruik van batterijen, de energievoorziening apparatuur, is gebonden te verhogen met een geometrisch veelvoud. De levensduur van de batterij van elektrische voertuigen is slechts 1 ~ 2 jaar.met name loodzuurbatterijenWat moeten we met de batterijen van elektrische voertuigen doen als ze oud zijn?Lood en loodoxiden in loodzuurbatterijen kunnen het milieu vervuilen en het menselijk zenuwstelsel in gevaar brengenLi-ionbatterijen bevatten giftige stoffen zoals lithiumhexafluorfosfaat, die het milieu en het ecosysteem vervuilen.mangaanDaarom kunnen de afvalloze loodzuur, lithium-ion batterijen van elektrische voertuigen niet worden gestapeld,weggegooid of ontmanteld, moet worden verzonden naar de productiebedrijven of gespecialiseerde recyclingbureaus voor recycling.De potentiële milieugevaren van afgedankte loodzuurbatterijen zijn ernstig vanwege hun lange duur en hoge verborgenheid.Om te voorkomen dat sommige onderhoudsstations gebruikte accu's met oude accu's kunnen vervangen, moet de installatie van de nieuwe accu's worden onderhouden.moet afvalbatterijen naar de oorspronkelijke fabriek sturen voor veiliger recycling.

producten
PRODUCTENDETAILS
100km/h High Speed Electric Van High Roof Nieuwe Haise Van Luxe Mini City Bus
MOQ: 1 Eenheid
Prijs: USD 48,000---52,000 Per Unit
Standaardverpakking: Naakte verpakking indien CBU Houten behuizing +Palet +Staalframe + Karton indien SKD of CKD
Levertijd: 45-60 werkdagen
Betalingswijze: L/C, T/T
Toeleveringskapaciteit: 8, 000 Eenheden per jaar
Detailinformatie
Plaats van herkomst
China
Merknaam
BIG AUTO
Modelnummer
Nieuwe Haise-bus met hoog dak
Productnaam:
Nieuwe Haise-bus met hoog dak
Motortype:
met een vermogen van niet meer dan 50 W
Maximaal vermogen:
90
Maximaal koppel:
350
Maximaal toerental per minuut:
12000
Maximale snelheid:
100
Type batterij:
Lithium-ijzerfosfaatbatterijen
Batterijcapaciteit:
77
CLTC-rang:
260
Achterwiel:
3720
Min. bestelaantal:
1 Eenheid
Prijs:
USD 48,000---52,000 Per Unit
Verpakking Details:
Naakte verpakking indien CBU Houten behuizing +Palet +Staalframe + Karton indien SKD of CKD
Levertijd:
45-60 werkdagen
Betalingscondities:
L/C, T/T
Levering vermogen:
8, 000 Eenheden per jaar
Hoog licht

100 km/uur nieuwe haise bus

,

Nieuwe Haise-bus.

,

100 km/uur Mini City Bus

Productbeschrijving

100km/h High Speed Electric Van High Roof Nieuwe Haise Van Luxe Mini City Bus

 

 

Hoog dak van de nieuwe Haice Van Algemeen Inleiding:
Lichaamlengte 5998 breedte 1885 hoogte 2285, wielbasis is 3720. Het lichaam is gemaakt van 1,2 mm super dik professionele staal, geverfd met Amerikaanse PPG high-end anti-corrosie verf,de kathodische elektroforese van het gehele voertuig, die het lichaam 10 jaar zonder roest kan garanderen.


Het voertuig heeft een verscheidenheid aan ruimte, een verscheidenheid aan motoren, een verscheidenheid aan zitplaatsen om uit te kiezen.goederenvervoer of tweeledig gebruikTegelijkertijd kan het worden omgebouwd tot verschillende soorten speciale voertuigen zoals ambulance, gevangenistruck, transporttruck van het type van een bestelwagen, koeltruck, enz.van toepassing op een verscheidenheid aan industrieën.

 

Technische specificaties vanNieuwe Haise-bus met hoog dak

Nieuwe Haise-bus met hoog dakTechnische specificaties
Vervaardiging van motoren Beschrijving
Motortype Permanente magneet synchronisatie
Maximaal vermogen ((kW) 90
Maximaal koppel ((N.m.) 350
Maximaal toerental ((RPM)) 12000
Maximale snelheid ((Km/h) 100
Batterijpakket Beschrijving
Type batterij Lithium-ijzerfosfaatbatterijen
Batterijcapaciteit ((kW.h) 77
NEDC-bereik ((km) 260
Buitenzijde Beschrijving
Lange*breedte*hoogte ((mm)) 5998*1885*2285
Wielbasis ((mm) 3720
Middenpoort Links midden schuifdeur, rechts midden schuifdeur ((vast niet open)
Achtersteek Liftgate
Aantal zitplaatsen 18 tot 20
Chassis Beschrijving
Voorophanging Doppelvormige torsiestang met onafhankelijke veer
Achterophanging Niet-onafhankelijke vering van de lengte van de bladveer
Naald van het wiel Aluminium velgen (met reservebanden)
Specificatie van de band 215/75R 16L (((12PR)
Achteras Achsstructuur met directe aandrijving, snelheidsverhouding 13
Hulpsysteem ABS+EBD
Sturing Elektrische stuurbekrachtiging
Vacuümversterker Verhoger van de remkracht
Lichaam Beschrijving
Type gordel Drie punten
Airconditioner Handmatige airco

 

Gedetailleerde foto's

100km/h High Speed Electric Van High Roof Nieuwe Haise Van Luxe Mini City Bus 0100km/h High Speed Electric Van High Roof Nieuwe Haise Van Luxe Mini City Bus 1

 

Profiel van de onderneming

CHONGQING BIG SCIENCE & TECHNOLOGY DEVELOPMENT CO., LTD.Wij zijn een bekende internationale autofabrikant en overzeese auto-investeringsmaatschappij in China.Onze investeringen omvatten kapitaal en automobieltechnologie., merken, essentiële uitrusting, autodeeltjespakket en kredietsteun onder garantievoorwaarden.We zijn een joint venture onder controle van China National Automobile Corporation en China Financial Capital Investment Corporation..De Chinese regering heeft "Een riem en een weg" voorgesteld.Chinese autofabrikanten willen graag "wereldwijd gaan".We moeten ook onszelf ontwikkelen..http://chainautoassembly.com is ook een andere officiële site van ons.

100km/h High Speed Electric Van High Roof Nieuwe Haise Van Luxe Mini City Bus 2

 

Voordelen van onze samenwerking op het gebied van auto-assemblageproject

1Technologisch voordeel:China is sinds 2009 het nummer één autofabrikantland ter wereld geworden en de technologie van de autofabricage is zeer volwassen.Vooral de nieuwe energie auto wetenschap en technologie niveau is in de wereld leidende positie.

2010, China werd de grootste fabrikant van auto's in de wereld.

2016 Chinese auto productie ongeveer 28 miljoen eenheden > Japanse auto productie + Amerikaanse auto productie + Korea auto productie

2016, was de productie van nieuwe energievoertuigen in China 700,000De totale productie van nieuwe energievoertuigen in alle andere landen.

2017, was de productie van nieuwe energievoertuigen in China 860,000De totale productie van nieuwe energievoertuigen in alle andere landen.

2018, heeft de Chinese regering het laatste nieuws vrijgegeven dat de standaard van de productie van elektrische voertuigen hoger is dan die van Europa.

 

2Kostenvoordeel:We zijn de autofabrikant groep, de overzeese keten operatie schaal voordeel maakt de KD-onderdelen die we aanbieden hebben een hogere kosten prestatie ratio.Plus kostenbesparing van het verschil in importtarief tussen CBU en CKD geeft ons eindproduct een absoluut concurrentievoordeel.

 

3.Kapitaalvoordeel:Auto Manufacturing Group + Capital Group levert voldoende investeringsfondsen voor buitenlandse ketenoperaties.en de nationale strategie van de Chinese regering van Belt and RoadIn het kader van de ontwikkeling van de localisatie van onderdelen is de ontwikkeling van de productie van auto's in het buitenland een belangrijke rol gespeeld in de ontwikkeling van de productie van auto's.de industrialisatie van het projectland zal sterk worden verbeterdDit is een nationale win-win strategie.

 

4.Operationeel voordeel:In de afgelopen tien jaar zijn acht overzeese joint ventures succesvol beheerd en geëxploiteerd.

1) Autofabriek A&B in Syrië;

2) Ghana MKC Auto Co.,Ltd;

3) Angola ATJ-JinBei Auto Co.,Ltd;

4)Eastern Vehicle Co.,Ltd;

5) Zuid-Azië Brilliant auto fabriek;

6)Middle East Brilliance-Bavarian motor Ltd;

8)Mozambique bussen assemblage fabriek;

 

5Zeer efficiënt.aangepaste beleggingsmodus:De aan de plaatselijke omstandigheden aangepaste verfijnde beleggingsregelingen maken het mogelijk omde ontwikkeling van de automobielindustrie in ontwikkelingslandenHet is de bedoeling van de Europese Commissie om de ontwikkeling van de technologieën in de sector te bevorderen en te bevorderen.en een gegarandeerde financiële kredietondersteuning bieden. Volgens de werkelijke situatie van het project, het project op maat uitvoeringsplan (stap voor stap,het grote doel in verschillende kleine taken te verdelen die stapsgewijs kunnen worden uitgevoerd).

 

6Uitstekende win-win-samenwerkingsmodus:Portfolio van complementaire voordelen: China investeert in technologieën die niet lokaal beschikbaar zijn, belangrijke faciliteiten; lokale investeerders beschikken over land, installaties, algemene apparatuur en liquiditeit.

Samenwerking om elkaars zwakke punten te compenseren: China is goed in productiebeheer, technische voordelen, lokale partners zijn bekend met de lokale markt, overheidsnetwerk.

De lokale partner met de meerderheid kan het werkenthousiasme van de partner volledig mobiliseren.

De lokale partner die de meerderheid heeft, kan als nationale industrie worden beschouwd, waardoor het gemakkelijker is om preferentiële overheidssteun en overheidsopdrachten te verkrijgen.Het is gemakkelijker om meer steun te krijgen van banken en consumenten, en de gemeenschappelijke fabriek zal worden geïdentificeerd als nationale industrie; het zal gemakkelijker en beter zijn om complexe sociale relaties te voeren die de ontwikkeling van ondernemingen bevorderen.

Kortom, alleen eenheid van belangen leidt tot samenwerking, cohesie en win-win samenwerking kan duurzame groei hebben.

 

7De winstgevende wijze van het KD-assemblageprojecthet effectief gebruik maken van het tariefverschil en het vrachtverkeer tussen de delen CBU en KD,en te combineren met het subsidiebeleid van de lokale overheid industriële ontwikkeling om de producten die goed en goedkoop zijn en voldoen aan de behoeften van de markt te produceren.

 

Kwantificatie van de winstbronnen:

A. Chinese auto's hebben de hoogste kostenprestatieverhouding en een zeer sterke concurrentiepositie op de markt (het voordeel is ongeveer 20-30%).

B.Door CKD te importeren kunt u tarieven en vracht besparen in vergelijking met de CBU-term.

C.Met SKD/CKD kunt u meer goederen verzenden dan CBU, waardoor u vracht bespaart (kostenbesparing 5-10%).

D.Wanneer u de markt ontwikkelt, zijn er 4S winkels en onze technologievoorziening, en u kunt een goede after-sales service bieden.Het is ongeveer 20-30% van de totale waarde.. (20-30%)

E.U kunt uw eigen merk gebruiken voor de auto, die een immaterieel actief is. (totale waarde meer dan 50%).

 

Vragen met betrekking tot nieuwe energievoertuigen

1, Waarom is het zonder substantiële steun van de lokale overheid moeilijk om winst te maken met de productie van nieuwe energie-elektrische voertuigen?Vooral om de volgende redenen:

A. Landen over de hele wereld stimuleren de ontwikkeling van nieuwe energievoertuigen en het liberaliseren van het handelsverkeer.Dus de hele auto en de onderdelen van de tarief gap-assemblage fabrieken de belangrijkste bron van winst is verdwenen.

B. Nationale beleidsmaatregelen stimuleren de ontwikkeling van nieuwe energievoertuigen door geldsubsidies te verstrekken aan fabrikanten en consumenten van elektrische voertuigen.

 

2Waarom is Tesla naar China verhuisd?

Tesla bedrijf heeft geld verbrand, het bedrijf heeft geen winst, kapitaalketen is erg strak. Tesla is onlangs verhuisd naar Shanghai, China om de volgende redenen:

A. De Chinese overheid verleent 50% subsidies aan de consumenten van nieuwe energievoertuigen.

B. China beschikt over een systeem voor het ondersteunen van de keten van de productie van nieuwe energievoertuigen, daarmee samenhangende technologie en talent.

C, China heeft een enorme markt van 1,4 miljard mensen.

 

3, de realiteit van de elektrische auto-industrie, waarom zeggen, in de minder ontwikkelde landen om nieuwe energie voertuigen te promoten is een droom?

Onvoldoende koopkracht, beperkt verbruiksniveau, onvoldoende marktvraag om de ontwikkeling van de industrie te ondersteunen;

Politieke richtsnoeren, maar de werkelijke voorwaarden kunnen niet worden vervuld, zoals de tenuitvoerlegging van normen, oplaadfaciliteiten en het beleid inzake batterijrecycling;

De kilometerstand van de eenmalige lading is moeilijk te vergelijken met die van het brandstofvoertuig en kan niet voldoen aan de behoeften van de gebruikers.

De tijd voor eenmalige oplaad is te lang en het is ongemakkelijk om te gebruiken.

Omdat de O & O- en productiekosten hoog zijn, zijn de detailhandelsprijzen vier keer hoger dan de prijs van voertuigen met conventionele brandstoffen;

Snel rijdende elektrische voertuigen zijn duur en hebben een lage gebruikswaarde, waardoor ze moeilijk populair kunnen worden.

 

4, Waarom zijn nieuwe energie-elektrische bussen geschikter voor ontwikkelingslanden?

-De volgende redenen zijn de redenen voor onze inspanningen om zuiver elektrische personenauto's in ontwikkelingsregio's te promoten:

- In China hebben we volwassen productietechnologieën en -normen (EU nr. 6 2025) voor zuiver elektrische voertuigen en er zijn bussen in elke hoofdstad.

- Bij de buslijnterminal kunnen we handige en geschikte laad- en laadfaciliteiten bouwen.

- milieuvriendelijk, kosteneffectief, overheidssteun en erkenning.

- Gefinancierd door de Import Export Bank van China via een krediet.

 

5Over batterij recycling en milieuvervuiling?

A. Recycling van batterijen

De industrialisatietechnologie is niet rijp: de belangrijkste technologie van de industrialisatie ontbreekt, het herstel en het gebruik is afhankelijk van de traditionele technologie, de apparatuur is niet standaard,de standaardisatie wordt niet gerealiseerd, de productie is niet grootschalig en de kosten zijn hoog.

Het recyclingnetwerk is niet perfect: de bedrijven die batterijen recyclen zijn weinig, het hoofdbedrijf is minder, het recyclingkanaal is niet perfect, enzovoort.

Het ondersteunende systeem is niet perfect: de bijbehorende managementstandaard en het standaardsysteem van de bedrijfstak voor het recyclen van batterijen zijn niet perfect,het onderzoek en de ontwikkeling van technologieën voor het recyclen van accu's, fiscale stimulansen en andere ondersteunende beleidsmaatregelen zijn niet perfect.

Gebrek aan innovatie in bedrijfsmodellen: duurzame batterijrecyclingmodellen zijn moeilijk te starten,en nieuwe energie auto bedrijven en krachtbatterijen bedrijven hebben nog niet open BMS gegevens aan krachtbatterij recycling bedrijvenDe integratie van de middelen en de grensoverschrijdende coördinatie die nodig zijn voor de innovatie van het bedrijfsmodel is moeilijk te bereiken.

milieuproblemen die voortvloeien uit de inzameling, opslag en het vervoer van batterijverwerkte stoffen: tijdens de gecentraliseerde opslag en het vervoer kunnen ongevallen zoals explosies optreden;afgedankte batterijen kunnen lekkenBij de opslag kunnen een groot aantal zware metalen in de bodem en andere verschijnselen oplossen.schade en inzameling van afvalbatterijen voor het milieu en de menselijke gezondheid, de behandeling en verwijdering van batterijen zijn nauw verbonden met de verontreiniging van het milieu in het proces van recycling en gebruik van batterijen: optimale verwijdering van batterijen,Het verwijderingsprogramma is recycling., maar er kan bij het recyclingproces ernstige milieuverontreiniging optreden.

B. Milieuverontreiniging

De belangrijkste schadelijke stoffen in de batterij zijn een groot aantal zware metalen en elektrolytoplossingen zoals zuren en basen.loodCadmium, kwik en lood zijn stoffen die schadelijk zijn voor het milieu en de menselijke gezondheid.Potentiële milieuproblemen veroorzaakt door afvalbatterijen van afvalalkali en andere componenten van afvalelectrolyten, waaronder hoofdzakelijk loodzuurbatterijen en cadmiumnikkelbatterijen die worden gebruikt voor oude auto-batterijen, alsmede milieuverontreiniging door zware metalen,Er is milieuvervuiling veroorzaakt door elektrolyten., die op korte en lange termijn is.

 

6Het verschil tussen loodzuurbatterijen en lithiumbatterijen

A, nominale spanning verschillend loodzuurbatterij eenheid nominale spanning: 2,0 V; lithiumcel nominale spanning: 3,6 V B: interne materialen verschillend lood-oxide, metaal lood,De elektrolyt is geconcentreerd zwavelzuur: lithium positieve en negatieve elektrode is lithium kobaltzuur / lithium ferric phosphate / lithium mangaan, grafiet, organisch elektrolyt

C: verschillende loodzuurbatterijen 30WH/KG: lithiumbatterijen 150WH/KG

D: verschillende gebruikte loodzuurbatterijen: start van auto's, batterijen voor elektrische voertuigen: lithiumbatterijen: mobiele telefoons, computers, elektrische gereedschappen, nu ook gebruikt in batterijen voor elektrische voertuigen

E: elektrische kenmerken zijn verschillend Loodzuurbatterij kan geen grote stroom ontladen, korte levensduur: lithiumbatterij kan grote stroom ontladen, goede levensduur

 

7"Kunnen de gebruikte batterijen van elektrische voertuigen worden gerecycled en hergebruikt?

Als een handig vervoermiddel in de moderne samenleving worden elektrische voertuigen door de mensen algemeen geaccepteerd en geleidelijk worden ze vervangen door motorfietsen, fietsen en andere vervoermiddelen.Met de grote toename van elektrische voertuigen, het gebruik van batterijen, de energievoorziening apparatuur, is gebonden te verhogen met een geometrisch veelvoud. De levensduur van de batterij van elektrische voertuigen is slechts 1 ~ 2 jaar.met name loodzuurbatterijenWat moeten we met de batterijen van elektrische voertuigen doen als ze oud zijn?Lood en loodoxiden in loodzuurbatterijen kunnen het milieu vervuilen en het menselijk zenuwstelsel in gevaar brengenLi-ionbatterijen bevatten giftige stoffen zoals lithiumhexafluorfosfaat, die het milieu en het ecosysteem vervuilen.mangaanDaarom kunnen de afvalloze loodzuur, lithium-ion batterijen van elektrische voertuigen niet worden gestapeld,weggegooid of ontmanteld, moet worden verzonden naar de productiebedrijven of gespecialiseerde recyclingbureaus voor recycling.De potentiële milieugevaren van afgedankte loodzuurbatterijen zijn ernstig vanwege hun lange duur en hoge verborgenheid.Om te voorkomen dat sommige onderhoudsstations gebruikte accu's met oude accu's kunnen vervangen, moet de installatie van de nieuwe accu's worden onderhouden.moet afvalbatterijen naar de oorspronkelijke fabriek sturen voor veiliger recycling.

Sitemap |  Privacybeleid | China Goed Kwaliteit Automobielassemblageinstallaties Auteursrecht © 2019-2024 auto-assemblyplants.com . Allen Voorgebe*houde rechten.