Bericht versturen
producten
PRODUCTENDETAILS
Thuis > Producten >
Grote capaciteit Pure Electric Car Joy 01 High Speed Electric Car Geschikt voor gezinsgebruik

Grote capaciteit Pure Electric Car Joy 01 High Speed Electric Car Geschikt voor gezinsgebruik

MOQ: 1 Eenheid
Prijs: USD9,500 - USD12,000 Per Unit
Standaardverpakking: Staalframe
Levertijd: 60 Werkdagen
Betalingswijze: L/C, T/T
Toeleveringskapaciteit: 10.000 EENHEDEN PER JAAR
Detailinformatie
Plaats van herkomst
China
Merknaam
BIG AUTO
Modelnummer
Joy 01
Productnaam:
Elektrische auto Joy 01
Motortype:
Permanente magneet synchronisatie
Aantal van het drijven van motoren:
Enige motor
Motorlay-out:
Voorzijde
Maximaal vermogen:
35
Maximaal koppel:
125
Maximale snelheid:
100
Type batterij:
Lithium-ijzerfosfaat
Batterijgarantie:
8 jaar of 120.000 km
Batterijcapaciteit:
32.56
Min. bestelaantal:
1 Eenheid
Prijs:
USD9,500 - USD12,000 Per Unit
Verpakking Details:
Staalframe
Levertijd:
60 Werkdagen
Betalingscondities:
L/C, T/T
Levering vermogen:
10.000 EENHEDEN PER JAAR
Hoog licht:

Hoge snelheids Elektrische Auto

,

Elektrische auto voor gezinsgebruik

,

Joy 01 Zuivere elektrische auto

Productbeschrijving

Grote capaciteit Pure Electric Car Joy 01 High Speed Electric Car Geschikt voor gezinsgebruik

 

 

Vreugde 01 Voordeel Inleiding
Uiterlijk:

De lengte, breedte en hoogte van Joy 01 zijn respectievelijk 3750/1655/1550 mm, met een wielbasis van 2415 mm. De voorzijde van Joy 01 is voller, met de verhoogde lijnen op de motorkap die een gevoel van kracht geven.De koplampenclusters zijn driehoekig met drie ingebouwde radiale LED-daglichtDe nieuwe auto onder het rooster heeft ook een chroombekleding toegevoegd om het gevoel van kwaliteit te vergroten.met 15 inch drie-spaken wielen en twee-kleurige carrosserieHet achterste deel van de auto, door de achterlichten gerookt, is meer opvallend, wanneer het aan is, is de stijl consistent met de koplampgroep,er is een zekere mate van erkenning.


Interieur:

De Joy 01-stoelen zijn gemaakt van imitatie leer, de middenconsole is uitgerust met een dubbelspoken stuurwiel, 7-inch LCD-meters en een verticale lay-out van het midden touchscreen,en het gebruik van knop-type elektronische verschuiving is vol van een gevoel van technologie.

 

Vermogen:

De Joy 01 heeft een enkele motor met een maximaal vermogen van 35 kW en een maximaal koppel van 125 N-m. De batterij is uitgerust met het lithium-ijzerfosfaatbatterijpakket van Guoxuan Hi-Tech.met een CLTC-bereik van 335 km, en heeft ook een snelle oplaadfunctie, waardoor het in een half uur de energie van 30% tot 80% kan opladen.

 

Joy 01 Parameters

Joy 01 Technische specificaties
Vervaardiging van motoren Beschrijving
Motortype een permanent magnetisch synchroon
Aantal aandrijvende motoren met een enkele motor
Motoropstelling Voorzijde
Maximaal vermogen ((kW) 35
Maximaal koppel ((N.m.) 125
Maximale snelheid ((Km/h) 100
Batterijpakket Beschrijving
Type batterij lithium-yzerfosfaatbatterij
Batterijcapaciteit ((kW.h) 32.56
CLTC-bereik ((km) 335
Energieverbruik op 100 km ((kWh/100 km) 10.3
Snel opladen 30-80% oplaadtijd 0.5 uur
Buitenzijde Beschrijving
Lange*breedte*hoogte ((mm)) 3750*1655*1550
Wielbasis ((mm) 2415
Voor-/achterwielwielwiel ((mm)) 1420/1390
Aankomsthoek/aftochthoek ((°) 19/29
Chassis Beschrijving
Voorophanging Macohereson onafhankelijke suspensie
Achterophanging
Niet-onafhankelijke ophanging achterarm
Voorrem/achterrem Geventileerde schijfrem/trommelrem
Parkeerrem Handparkeerrem
Strijdtype FF
Schakelmodus Type knop
Stuurformulier Elektrische stuurbekrachtiging (EPS)
Afmeting van de band 185/ 55 R15
Lichaam Beschrijving
Lichaamsstructuur Vijfdeurs, vier zitplaatsen, twee zitplaatsen.
Aantal zitplaatsen 4
Type gordel driepuntig
Aantal airbags 2
Airconditioning Handmatige airco

 

Gedetailleerde afbeeldingen

Grote capaciteit Pure Electric Car Joy 01 High Speed Electric Car Geschikt voor gezinsgebruik 0Grote capaciteit Pure Electric Car Joy 01 High Speed Electric Car Geschikt voor gezinsgebruik 1Grote capaciteit Pure Electric Car Joy 01 High Speed Electric Car Geschikt voor gezinsgebruik 2

 

Profiel van de onderneming

CHONGQING BIG SCIENCE & TECHNOLOGY DEVELOPMENT CO., LIMITED, Wij zijn een bekende internationale autofabrikant en overzeese auto-investeringsmaatschappij in China.Onze missie is om te focussen op buitenlandse investeringen in automotive assemblage plant keten projectenOnze investeringen omvatten kapitaal en technologie voor de automobielindustrie, merken, essentiële uitrusting, autodeeltjes en kredietondersteuning onder garantievoorwaarden.We zijn een joint venture onder controle van China National Automobile Corporation en China Financial Capital Investment Corporation..De Chinese regering heeft "Een riem en een weg" voorgesteld.Chinese autofabrikanten willen graag "wereldwijd gaan".We moeten ook onszelf ontwikkelen..http://chainautoassembly.com is ook een andere officiële site van ons.

Grote capaciteit Pure Electric Car Joy 01 High Speed Electric Car Geschikt voor gezinsgebruik 3

 

Vragen met betrekking tot nieuwe energievoertuigen

1, de stand van zaken van de ontwikkeling van China in de automobielindustrie voor nieuwe energie en de positie van China in de internationale automobielindustrie voor nieuwe energie.

Wist u dat de Chinese autotechnologie zich zeer snel ontwikkelt?

- In 2010 werd China's grootste autofabrikant.

- In 2016 was de Chinese autoproductie ongeveer 28 miljoen eenheden > Japanse autoproductie. Amerikaanse autoproductie. Zuid-Koreaanse autoproductie.

China produceerde 700000 nieuwe energievoertuigen in 2016, de grootste ter wereld, meer dan enig ander land.

- In 2017 produceerde China 860000 nieuwe energievoertuigen, de grootste ter wereld, en overtrof het de totale productie van nieuwe energievoertuigen van andere landen.

- In 2018 waren de nieuwste productie-normen van Beijing voor elektrische voertuigen veel hoger dan de Europese normen.

Vanaf 2016 is de Chinese elektrische voertuigproductietechnologie de wereld voor en zal het de Chinese V-standaard uitbrengen (de V-technologie van Europa is hetzelfde).China zal gebruik maken van de standaard Europa's zesde grootste om de productie van aardolie-aangedreven voertuigen te verminderenOm de ontwikkeling van nieuwe energievoertuigen te bevorderen, zal China in 2025 de productie van petroleumgebaseerde voertuigen stoppen en alle nieuwe energievoertuigen worden geproduceerd.de autofabriek in China heeft in principe de automatisering van de auto productie gerealiseerd.

 

2, categorie voertuig voor nieuwe energie

EV-typen volgens maximale snelheid en bereik: EV met lage snelheid ((onder 50 km/u), EV met middelste snelheid ((60-95 km/u) en EV met hoge snelheid ((boven 100 km/u)

EV-typen volgens vermogen: zuiver elektrische auto (met Li-batterij en waterstofbatterij, hybride auto (benzine, diesel of CNG + elektrische kracht)

EV-typen volgens het gebruik: EV voor personenvoertuigen (sedan, SUV en bus), EV voor bedrijven (bus, MPV) en EV voor logistiek gebruik (vrachtwagen)

 

3,Kosten van de productie van elektrische voertuigen

Als we bijvoorbeeld de elektrische bus nemen: als de productiekosten van een dieselbus slechts 1,de kosten van een elektrische bus met dezelfde lengte zouden 4 keer hoger zijn dan die van een dieseltrein en de kosten van een hybride bus zouden 3 keer hoger zijn dan die van een verbrandingsbus.

Als we bijvoorbeeld de EV nemen, als de kosten van een petroleumverbrandende personenauto 10.000 USD zouden zijn, zouden de lage snelheid zuiver elektrische auto's ook 10.000 USD kosten, de middelste snelheid zou 20 USD zijn.,De productiekosten voor hybride personenauto's zouden 20.000-30.000 USD bedragen.

 

4, Waarom is China wereldleider geworden in de ontwikkeling van nieuwe energievoertuigen?

A. De Chinese regering hecht veel belang aan de ontwikkeling van elektrische voertuigen als een strategische kans om de westerse ontwikkelde landen in te halen.

B, als tweede grootste economie, heeft China een sterke nationale kracht, om nieuwe energie voertuigen te ontwikkelen als een nationale strategie, investeerde veel geld,Nieuwe energie auto consumenten om enorme overheid subsidies te bieden (50 procent).

C. Na 40 jaar van hervorming en ontwikkeling heeft China een enorme economische en technologische ontwikkeling bereikt.China heeft de industriële basis van de gehele industriële keten die nodig is voor de ontwikkeling van nieuwe energievoertuigen.

D, de enorme Chinese markt voor elektrische nieuwe-energievoertuigen, biedt de noodzakelijke voorwaarden voor China om wereldleider te worden in de ontwikkeling van nieuwe-energievoertuigen.

 

5, Over de traditionele petroleum brandstof voertuig en nieuwe energie Electric Vehicle assembly Plant Project

A. Productielijnen voor conventionele voertuigen op aardoliebrandstof en nieuwe elektrische voertuigen met nieuwe energie zijn in wezen hetzelfde, indien redelijke afspraken worden gemaakt, kunnen zij co-productie zijn.

B. We zullen elektrische en brandstofvoertuigen van hetzelfde type ontwikkelen.

C. Bij SKD-assemblagelijnen bedraagt de kosten van de apparatuur 0,5-0,8 miljoen USD; bij CKD-model van assemblagelijnen bedraagt de kosten 1-1,2 miljoen USD.

 

6"Aangepaste nieuwe energie-elektrische voertuigen"

De productiekosten van elektrische voertuigen van nieuwe energie zijn hoog, de technische parameters zijn niet hoger hoe beter, vooral de kosten van elektrische voertuigen met hoge snelheid zijn zeer hoog,moet in overeenstemming met de marktvereisten, om voor de markt geschikte elektrische voertuigen te ontwikkelen

Het is duidelijk dat de Europese Unie niet in staat is de traditionele eisen van elektrische voertuigen volledig te vervullen.met de ontwikkeling van de technologie voor elektrische voertuigen, zal de kloof worden verkleind

 

7De instructies voor het opladen van de batterij:

Elektrische voertuigen met lage snelheid ondersteunen over het algemeen alleen de langzame laadmodus;

Het is een modern voertuig voor nieuwe energie, waarvan het voordeel is dat het niet wordt beïnvloed door de stijgende olieprijzen en dat het voornamelijk met elektriciteit wordt aangedreven.de batterij van het elektrische vierwielige voertuig met lage snelheid is de kern. Daarom is de juiste oplaadmethode erg belangrijk. Bepaal de levensduur van de batterij. Wanneer u de batterij oplaadt met een oplader, sluit u de uitgangsstick van de oplader aan en sluit u vervolgens de AC-invoerstick aan.Na het opladen moet je de AC-toevoer loskoppelen en vervolgens de stopknop van de oplader loskoppelen. Over het algemeen zijn overmatig ontladen en overladen van batterijen schadelijk. Dus opladen, niet overdreven. Elektriciteit.De levensduur van een batterij voor elektrische vierwielige voertuigen met lage snelheid hangt af van de ontladingsdiepte. met name loodzuurbatterijen kunnen niet lang zonder elektriciteit blijven. om de levensduur van elektrische vierwielige voertuigen met lage snelheid te verlengen, moetenmoet de batterij onderhouden, correct geladen.

Hoge-snelheid elektrische voertuigen ondersteunen niet alleen de langzame oplaadmodus, maar ondersteunen ook snelle oplaad en snelle verandering, gemakkelijker.

Als u de oplaadknop van de distributiecabinet aanzet, wordt de oplaadknop geëlektrificeerd.het oplaadpistool is aangesloten op de oplaadpoort van de auto, en de zwarte schakelaar is bevestigd om te bevestigen, (na het bevestigen, zal het scherm in de auto automatisch oplichten).selecteer automatische laadmodusControleer de laadgegevens in de auto om zeker te zijn dat de oplaad is gestart.Het is verboden het voertuig te starten tijdens het opladen om schade aan het voertuig en de laadstapel te voorkomen.. Nadat het opladen is voltooid of vooraf is voltooid, voltooi het opladen door de kaart te vegen, trek dan het oplaadpistool los en bedek de lading.Sluit de distributie doos voor het opladen stapel knop uitschakelen voordat u vertrekt. Als abnormale lading of andere omstandigheden moeten worden gemeld aan de portier beveiliging, en rapporteren aan de relevante leiders.Indien de laadstapel is beschadigd door niet-opgeleid personeel of niet volgens de voorgeschreven werking, wordt een vergoeding toegekend op basis van de prijs.

 

8Over het onderhoud van batterijen en lithiumbatterijen:

Om de levensduur van een lithiumbatterie zo lang mogelijk te verlengen, moeten we het volgende doen: bij het opladen, de juiste oplader selecteren, de batterij voorzien van de juiste spanning en stroom.Bij aanpassing of aankoop van lithiumbatterijen, moeten we de lithiumbatterie aanpassen of kopen met een redelijk beschermingsbord om te voorkomen dat de batterij of laadleiding van abnormale elektrische stroom,breek het circuit en bescherm de lithiumbatterij als er afwijkingen worden gevonden. Let op de temperatuur bij dagelijks gebruik. Als de temperatuur te hoog is, neem tijdig contact op met de fabrikant om storingen en onomkeerbare schade te voorkomen.de capaciteit van het gebruik van lithiumbatterijen zal afnemenDit is een normaal verschijnsel (meestal onder de 30 graden onder nul), maak je geen zorgen.

 

9Over de afstandsverhoger voor elektrische voertuigen.

Het bereikvergrotende apparaat van een elektrisch voertuig is het installeren van een kleine generator op het elektrisch voertuig met lage snelheid.wanneer de batterij geen batterijkracht meer heeftHet nadeel is dat dit 60 decibel toevoegt aan het gewicht van de auto en aan het geluid van de kleine generator.Het voordeel is dat het bereik van elektrische voertuigen kan worden uitgebreid.

 

10Over hybride auto's.

In brede zin is een hybride voertuig (Hybrid Vehicle) een voertuig waarvan het aandrijfsysteem bestaat uit twee of meer afzonderlijke aandrijfsystemen die tegelijkertijd kunnen werken.De aandrijving van een voertuig wordt geleverd door een enkel aandrijfsysteemEen hybride voertuig wordt in het algemeen een hybride elektrisch voertuig (Hybrid Electric Vehicle, HEV) genoemd.) die gebruikmaakt van een traditionele verbrandingsmotor (dieselmotor of benzinemotor) en een motor als energiebronSommige motoren worden aangepast om alternatieve brandstoffen te gebruiken, zoals gecomprimeerd aardgas, propaan en ethanol, enz.Hybride elektrische voertuigen (HEV's) zijn door hun kenmerken van energiebesparing en lage uitstoot een belangrijk punt geworden in het onderzoek en de ontwikkeling van voertuigenHet elektrische energiesysteem dat in hybride auto's wordt gebruikt, omvat efficiënte verbeterde motoren, generatoren en batterijen.met een vermogen van niet meer dan 50 W, en zou in de toekomst waterstofbrandstofcellen kunnen gebruiken.

 

Vragen met betrekking tot nieuwe energievoertuigen

1, Waarom is het zonder substantiële steun van de lokale overheid moeilijk om winst te maken met de productie van nieuwe energie-elektrische voertuigen?Voornamelijk om de volgende redenen:

A. Landen over de hele wereld stimuleren de ontwikkeling van nieuwe energievoertuigen en het liberaliseren van het handelsverkeer.Dus de hele auto en de onderdelen van de tarief gap-assemblage fabrieken de belangrijkste bron van winst is verdwenen.

B. Nationale beleidsmaatregelen stimuleren de ontwikkeling van nieuwe energievoertuigen door geldsubsidies te verstrekken aan fabrikanten en consumenten van elektrische voertuigen.

 

2Waarom is Tesla naar China verhuisd?

Tesla bedrijf heeft geld verbrand, het bedrijf heeft geen winst, kapitaalketen is erg strak. Tesla is onlangs verhuisd naar Shanghai, China om de volgende redenen:

A. De Chinese overheid verleent 50% subsidies aan de consumenten van nieuwe energievoertuigen.

B. China beschikt over een systeem voor het ondersteunen van de keten van de productie van nieuwe energievoertuigen, daarmee samenhangende technologie en talent.

C, China heeft een enorme markt van 1,4 miljard mensen.

 

3, de realiteit van de elektrische auto-industrie, waarom zeggen, in de minder ontwikkelde landen om nieuwe energie voertuigen te promoten is een droom?

Onvoldoende koopkracht, beperkt verbruiksniveau, onvoldoende marktvraag om de ontwikkeling van de industrie te ondersteunen;

Politieke richtsnoeren, maar de werkelijke voorwaarden kunnen niet worden vervuld, zoals de tenuitvoerlegging van normen, oplaadfaciliteiten en het beleid inzake batterijrecycling;

De kilometerstand van de eenmalige lading is moeilijk te vergelijken met die van het brandstofvoertuig en kan niet voldoen aan de behoeften van de gebruikers.

De tijd voor eenmalige oplaad is te lang en het is ongemakkelijk om te gebruiken.

Omdat de O & O- en productiekosten hoog zijn, zijn de detailhandelsprijzen vier keer hoger dan de prijs van voertuigen met conventionele brandstoffen;

Snel rijdende elektrische voertuigen zijn duur en hebben een lage gebruikswaarde, waardoor ze moeilijk populair kunnen worden.

 

4, Waarom zijn nieuwe energie-elektrische bussen geschikter voor ontwikkelingslanden?

-De volgende redenen zijn de redenen voor onze inspanningen om zuiver elektrische personenauto's in ontwikkelingsregio's te promoten:

- In China hebben we volwassen productietechnologieën en -normen (EU nr. 6 2025) voor zuiver elektrische voertuigen en er zijn bussen in elke hoofdstad.

- Bij de buslijnterminal kunnen we handige en geschikte laad- en laadfaciliteiten bouwen.

- milieuvriendelijk, kosteneffectief, overheidssteun en erkenning.

- Gefinancierd door de Import Export Bank van China via een krediet.

 

5Over batterij recycling en milieuvervuiling?

A. Recycling van batterijen

De industrialisatietechnologie is niet rijp: de belangrijkste technologie van de industrialisatie ontbreekt, het herstel en het gebruik is afhankelijk van de traditionele technologie, de apparatuur is niet standaard,de standaardisatie wordt niet gerealiseerd, de productie is niet grootschalig en de kosten zijn hoog.

Het recyclingnetwerk is niet perfect: de bedrijven die batterijen recyclen zijn weinig, het hoofdbedrijf is minder, het recyclingkanaal is niet perfect, enzovoort.

Het ondersteunende systeem is niet perfect: de bijbehorende managementstandaard en het standaardsysteem van de bedrijfstak voor het recyclen van batterijen zijn niet perfect,het onderzoek en de ontwikkeling van technologieën voor het recyclen van accu's, fiscale stimulansen en andere ondersteunende beleidsmaatregelen zijn niet perfect.

Gebrek aan innovatie in bedrijfsmodellen: duurzame batterijrecyclingmodellen zijn moeilijk te starten,en nieuwe energie auto bedrijven en krachtbatterijen bedrijven hebben nog niet open BMS gegevens aan krachtbatterij recycling bedrijvenDe integratie van de middelen en de grensoverschrijdende coördinatie die nodig zijn voor de innovatie van het bedrijfsmodel is moeilijk te bereiken.

milieuproblemen die voortvloeien uit de inzameling, opslag en het vervoer van batterijverwerkte stoffen: tijdens de gecentraliseerde opslag en het vervoer kunnen ongevallen zoals explosies optreden;afgedankte batterijen kunnen lekkenBij de opslag kunnen een groot aantal zware metalen in de bodem en andere verschijnselen oplossen.schade en inzameling van afvalbatterijen voor het milieu en de menselijke gezondheid, de behandeling en verwijdering van batterijen zijn nauw verbonden met de verontreiniging van het milieu in het proces van recycling en gebruik van batterijen: optimale verwijdering van batterijen,Het verwijderingsprogramma is recycling., maar er kan bij het recyclingproces ernstige milieuverontreiniging optreden.

B. Milieuverontreiniging

De belangrijkste schadelijke stoffen in de batterij zijn een groot aantal zware metalen en elektrolytoplossingen zoals zuren en basen.loodCadmium, kwik en lood zijn stoffen die schadelijk zijn voor het milieu en de menselijke gezondheid.Potentiële milieuproblemen veroorzaakt door afvalbatterijen van afvalalkali en andere componenten van afvalelectrolyten, waaronder hoofdzakelijk loodzuurbatterijen en cadmiumnikkelbatterijen die worden gebruikt voor oude auto-batterijen, alsmede milieuverontreiniging door zware metalen,Er is milieuvervuiling veroorzaakt door elektrolyten., die op korte en lange termijn is.

 

6Het verschil tussen loodzuurbatterijen en lithiumbatterijen

A, nominale spanning verschillend loodzuurbatterij eenheid nominale spanning: 2,0 V; lithiumcel nominale spanning: 3,6 V B: interne materialen verschillend lood-oxide, metaal lood,De elektrolyt is geconcentreerd zwavelzuur: lithium positieve en negatieve elektrode is lithium kobaltzuur / lithium ferric phosphate / lithium mangaan, grafiet, organisch elektrolyt

C: verschillende loodzuurbatterijen 30WH/KG: lithiumbatterijen 150WH/KG

D: verschillende gebruikte loodzuurbatterijen: start van auto's, batterijen voor elektrische voertuigen: lithiumbatterijen: mobiele telefoons, computers, elektrische gereedschappen, nu ook gebruikt in batterijen voor elektrische voertuigen

E: elektrische kenmerken zijn verschillend Loodzuurbatterij kan geen grote stroom ontladen, korte levensduur: lithiumbatterij kan grote stroom ontladen, goede levensduur

 

7"Kunnen de gebruikte batterijen van elektrische voertuigen worden gerecycled en hergebruikt?

Als een handig vervoermiddel in de moderne samenleving worden elektrische voertuigen door de mensen algemeen geaccepteerd en geleidelijk worden ze vervangen door motorfietsen, fietsen en andere vervoermiddelen.Met de grote toename van elektrische voertuigen, het gebruik van batterijen, de energievoorziening apparatuur, is gebonden te verhogen met een geometrisch veelvoud. De levensduur van de batterij van elektrische voertuigen is slechts 1 ~ 2 jaar.met name loodzuurbatterijenWat moeten we met de batterijen van elektrische voertuigen doen als ze oud zijn?Lood en loodoxiden in loodzuurbatterijen kunnen het milieu vervuilen en het menselijk zenuwstelsel in gevaar brengenLi-ionbatterijen bevatten giftige stoffen zoals lithiumhexafluorfosfaat, dat het milieu en het ecosysteem zal vervuilen.mangaanDaarom kunnen de afvalloze loodzuur, lithium-ion batterijen van elektrische voertuigen niet worden gestapeld,weggegooid of ontmanteld, moet worden verzonden naar de productiebedrijven of gespecialiseerde recyclingbureaus voor recycling.De potentiële milieugevaren van afgedankte loodzuurbatterijen zijn ernstig vanwege hun lange duur en hoge verborgenheid.Om te voorkomen dat sommige onderhoudsstations gebruikte accu's met oude accu's kunnen vervangen, moet de installatie van de nieuwe accu's worden onderhouden.moet afvalbatterijen naar de oorspronkelijke fabriek sturen voor veiliger recycling.

producten
PRODUCTENDETAILS
Grote capaciteit Pure Electric Car Joy 01 High Speed Electric Car Geschikt voor gezinsgebruik
MOQ: 1 Eenheid
Prijs: USD9,500 - USD12,000 Per Unit
Standaardverpakking: Staalframe
Levertijd: 60 Werkdagen
Betalingswijze: L/C, T/T
Toeleveringskapaciteit: 10.000 EENHEDEN PER JAAR
Detailinformatie
Plaats van herkomst
China
Merknaam
BIG AUTO
Modelnummer
Joy 01
Productnaam:
Elektrische auto Joy 01
Motortype:
Permanente magneet synchronisatie
Aantal van het drijven van motoren:
Enige motor
Motorlay-out:
Voorzijde
Maximaal vermogen:
35
Maximaal koppel:
125
Maximale snelheid:
100
Type batterij:
Lithium-ijzerfosfaat
Batterijgarantie:
8 jaar of 120.000 km
Batterijcapaciteit:
32.56
Min. bestelaantal:
1 Eenheid
Prijs:
USD9,500 - USD12,000 Per Unit
Verpakking Details:
Staalframe
Levertijd:
60 Werkdagen
Betalingscondities:
L/C, T/T
Levering vermogen:
10.000 EENHEDEN PER JAAR
Hoog licht

Hoge snelheids Elektrische Auto

,

Elektrische auto voor gezinsgebruik

,

Joy 01 Zuivere elektrische auto

Productbeschrijving

Grote capaciteit Pure Electric Car Joy 01 High Speed Electric Car Geschikt voor gezinsgebruik

 

 

Vreugde 01 Voordeel Inleiding
Uiterlijk:

De lengte, breedte en hoogte van Joy 01 zijn respectievelijk 3750/1655/1550 mm, met een wielbasis van 2415 mm. De voorzijde van Joy 01 is voller, met de verhoogde lijnen op de motorkap die een gevoel van kracht geven.De koplampenclusters zijn driehoekig met drie ingebouwde radiale LED-daglichtDe nieuwe auto onder het rooster heeft ook een chroombekleding toegevoegd om het gevoel van kwaliteit te vergroten.met 15 inch drie-spaken wielen en twee-kleurige carrosserieHet achterste deel van de auto, door de achterlichten gerookt, is meer opvallend, wanneer het aan is, is de stijl consistent met de koplampgroep,er is een zekere mate van erkenning.


Interieur:

De Joy 01-stoelen zijn gemaakt van imitatie leer, de middenconsole is uitgerust met een dubbelspoken stuurwiel, 7-inch LCD-meters en een verticale lay-out van het midden touchscreen,en het gebruik van knop-type elektronische verschuiving is vol van een gevoel van technologie.

 

Vermogen:

De Joy 01 heeft een enkele motor met een maximaal vermogen van 35 kW en een maximaal koppel van 125 N-m. De batterij is uitgerust met het lithium-ijzerfosfaatbatterijpakket van Guoxuan Hi-Tech.met een CLTC-bereik van 335 km, en heeft ook een snelle oplaadfunctie, waardoor het in een half uur de energie van 30% tot 80% kan opladen.

 

Joy 01 Parameters

Joy 01 Technische specificaties
Vervaardiging van motoren Beschrijving
Motortype een permanent magnetisch synchroon
Aantal aandrijvende motoren met een enkele motor
Motoropstelling Voorzijde
Maximaal vermogen ((kW) 35
Maximaal koppel ((N.m.) 125
Maximale snelheid ((Km/h) 100
Batterijpakket Beschrijving
Type batterij lithium-yzerfosfaatbatterij
Batterijcapaciteit ((kW.h) 32.56
CLTC-bereik ((km) 335
Energieverbruik op 100 km ((kWh/100 km) 10.3
Snel opladen 30-80% oplaadtijd 0.5 uur
Buitenzijde Beschrijving
Lange*breedte*hoogte ((mm)) 3750*1655*1550
Wielbasis ((mm) 2415
Voor-/achterwielwielwiel ((mm)) 1420/1390
Aankomsthoek/aftochthoek ((°) 19/29
Chassis Beschrijving
Voorophanging Macohereson onafhankelijke suspensie
Achterophanging
Niet-onafhankelijke ophanging achterarm
Voorrem/achterrem Geventileerde schijfrem/trommelrem
Parkeerrem Handparkeerrem
Strijdtype FF
Schakelmodus Type knop
Stuurformulier Elektrische stuurbekrachtiging (EPS)
Afmeting van de band 185/ 55 R15
Lichaam Beschrijving
Lichaamsstructuur Vijfdeurs, vier zitplaatsen, twee zitplaatsen.
Aantal zitplaatsen 4
Type gordel driepuntig
Aantal airbags 2
Airconditioning Handmatige airco

 

Gedetailleerde afbeeldingen

Grote capaciteit Pure Electric Car Joy 01 High Speed Electric Car Geschikt voor gezinsgebruik 0Grote capaciteit Pure Electric Car Joy 01 High Speed Electric Car Geschikt voor gezinsgebruik 1Grote capaciteit Pure Electric Car Joy 01 High Speed Electric Car Geschikt voor gezinsgebruik 2

 

Profiel van de onderneming

CHONGQING BIG SCIENCE & TECHNOLOGY DEVELOPMENT CO., LIMITED, Wij zijn een bekende internationale autofabrikant en overzeese auto-investeringsmaatschappij in China.Onze missie is om te focussen op buitenlandse investeringen in automotive assemblage plant keten projectenOnze investeringen omvatten kapitaal en technologie voor de automobielindustrie, merken, essentiële uitrusting, autodeeltjes en kredietondersteuning onder garantievoorwaarden.We zijn een joint venture onder controle van China National Automobile Corporation en China Financial Capital Investment Corporation..De Chinese regering heeft "Een riem en een weg" voorgesteld.Chinese autofabrikanten willen graag "wereldwijd gaan".We moeten ook onszelf ontwikkelen..http://chainautoassembly.com is ook een andere officiële site van ons.

Grote capaciteit Pure Electric Car Joy 01 High Speed Electric Car Geschikt voor gezinsgebruik 3

 

Vragen met betrekking tot nieuwe energievoertuigen

1, de stand van zaken van de ontwikkeling van China in de automobielindustrie voor nieuwe energie en de positie van China in de internationale automobielindustrie voor nieuwe energie.

Wist u dat de Chinese autotechnologie zich zeer snel ontwikkelt?

- In 2010 werd China's grootste autofabrikant.

- In 2016 was de Chinese autoproductie ongeveer 28 miljoen eenheden > Japanse autoproductie. Amerikaanse autoproductie. Zuid-Koreaanse autoproductie.

China produceerde 700000 nieuwe energievoertuigen in 2016, de grootste ter wereld, meer dan enig ander land.

- In 2017 produceerde China 860000 nieuwe energievoertuigen, de grootste ter wereld, en overtrof het de totale productie van nieuwe energievoertuigen van andere landen.

- In 2018 waren de nieuwste productie-normen van Beijing voor elektrische voertuigen veel hoger dan de Europese normen.

Vanaf 2016 is de Chinese elektrische voertuigproductietechnologie de wereld voor en zal het de Chinese V-standaard uitbrengen (de V-technologie van Europa is hetzelfde).China zal gebruik maken van de standaard Europa's zesde grootste om de productie van aardolie-aangedreven voertuigen te verminderenOm de ontwikkeling van nieuwe energievoertuigen te bevorderen, zal China in 2025 de productie van petroleumgebaseerde voertuigen stoppen en alle nieuwe energievoertuigen worden geproduceerd.de autofabriek in China heeft in principe de automatisering van de auto productie gerealiseerd.

 

2, categorie voertuig voor nieuwe energie

EV-typen volgens maximale snelheid en bereik: EV met lage snelheid ((onder 50 km/u), EV met middelste snelheid ((60-95 km/u) en EV met hoge snelheid ((boven 100 km/u)

EV-typen volgens vermogen: zuiver elektrische auto (met Li-batterij en waterstofbatterij, hybride auto (benzine, diesel of CNG + elektrische kracht)

EV-typen volgens het gebruik: EV voor personenvoertuigen (sedan, SUV en bus), EV voor bedrijven (bus, MPV) en EV voor logistiek gebruik (vrachtwagen)

 

3,Kosten van de productie van elektrische voertuigen

Als we bijvoorbeeld de elektrische bus nemen: als de productiekosten van een dieselbus slechts 1,de kosten van een elektrische bus met dezelfde lengte zouden 4 keer hoger zijn dan die van een dieseltrein en de kosten van een hybride bus zouden 3 keer hoger zijn dan die van een verbrandingsbus.

Als we bijvoorbeeld de EV nemen, als de kosten van een petroleumverbrandende personenauto 10.000 USD zouden zijn, zouden de lage snelheid zuiver elektrische auto's ook 10.000 USD kosten, de middelste snelheid zou 20 USD zijn.,De productiekosten voor hybride personenauto's zouden 20.000-30.000 USD bedragen.

 

4, Waarom is China wereldleider geworden in de ontwikkeling van nieuwe energievoertuigen?

A. De Chinese regering hecht veel belang aan de ontwikkeling van elektrische voertuigen als een strategische kans om de westerse ontwikkelde landen in te halen.

B, als tweede grootste economie, heeft China een sterke nationale kracht, om nieuwe energie voertuigen te ontwikkelen als een nationale strategie, investeerde veel geld,Nieuwe energie auto consumenten om enorme overheid subsidies te bieden (50 procent).

C. Na 40 jaar van hervorming en ontwikkeling heeft China een enorme economische en technologische ontwikkeling bereikt.China heeft de industriële basis van de gehele industriële keten die nodig is voor de ontwikkeling van nieuwe energievoertuigen.

D, de enorme Chinese markt voor elektrische nieuwe-energievoertuigen, biedt de noodzakelijke voorwaarden voor China om wereldleider te worden in de ontwikkeling van nieuwe-energievoertuigen.

 

5, Over de traditionele petroleum brandstof voertuig en nieuwe energie Electric Vehicle assembly Plant Project

A. Productielijnen voor conventionele voertuigen op aardoliebrandstof en nieuwe elektrische voertuigen met nieuwe energie zijn in wezen hetzelfde, indien redelijke afspraken worden gemaakt, kunnen zij co-productie zijn.

B. We zullen elektrische en brandstofvoertuigen van hetzelfde type ontwikkelen.

C. Bij SKD-assemblagelijnen bedraagt de kosten van de apparatuur 0,5-0,8 miljoen USD; bij CKD-model van assemblagelijnen bedraagt de kosten 1-1,2 miljoen USD.

 

6"Aangepaste nieuwe energie-elektrische voertuigen"

De productiekosten van elektrische voertuigen van nieuwe energie zijn hoog, de technische parameters zijn niet hoger hoe beter, vooral de kosten van elektrische voertuigen met hoge snelheid zijn zeer hoog,moet in overeenstemming met de marktvereisten, om voor de markt geschikte elektrische voertuigen te ontwikkelen

Het is duidelijk dat de Europese Unie niet in staat is de traditionele eisen van elektrische voertuigen volledig te vervullen.met de ontwikkeling van de technologie voor elektrische voertuigen, zal de kloof worden verkleind

 

7De instructies voor het opladen van de batterij:

Elektrische voertuigen met lage snelheid ondersteunen over het algemeen alleen de langzame laadmodus;

Het is een modern voertuig voor nieuwe energie, waarvan het voordeel is dat het niet wordt beïnvloed door de stijgende olieprijzen en dat het voornamelijk met elektriciteit wordt aangedreven.de batterij van het elektrische vierwielige voertuig met lage snelheid is de kern. Daarom is de juiste oplaadmethode erg belangrijk. Bepaal de levensduur van de batterij. Wanneer u de batterij oplaadt met een oplader, sluit u de uitgangsstick van de oplader aan en sluit u vervolgens de AC-invoerstick aan.Na het opladen moet je de AC-toevoer loskoppelen en vervolgens de stopknop van de oplader loskoppelen. Over het algemeen zijn overmatig ontladen en overladen van batterijen schadelijk. Dus opladen, niet overdreven. Elektriciteit.De levensduur van een batterij voor elektrische vierwielige voertuigen met lage snelheid hangt af van de ontladingsdiepte. met name loodzuurbatterijen kunnen niet lang zonder elektriciteit blijven. om de levensduur van elektrische vierwielige voertuigen met lage snelheid te verlengen, moetenmoet de batterij onderhouden, correct geladen.

Hoge-snelheid elektrische voertuigen ondersteunen niet alleen de langzame oplaadmodus, maar ondersteunen ook snelle oplaad en snelle verandering, gemakkelijker.

Als u de oplaadknop van de distributiecabinet aanzet, wordt de oplaadknop geëlektrificeerd.het oplaadpistool is aangesloten op de oplaadpoort van de auto, en de zwarte schakelaar is bevestigd om te bevestigen, (na het bevestigen, zal het scherm in de auto automatisch oplichten).selecteer automatische laadmodusControleer de laadgegevens in de auto om zeker te zijn dat de oplaad is gestart.Het is verboden het voertuig te starten tijdens het opladen om schade aan het voertuig en de laadstapel te voorkomen.. Nadat het opladen is voltooid of vooraf is voltooid, voltooi het opladen door de kaart te vegen, trek dan het oplaadpistool los en bedek de lading.Sluit de distributie doos voor het opladen stapel knop uitschakelen voordat u vertrekt. Als abnormale lading of andere omstandigheden moeten worden gemeld aan de portier beveiliging, en rapporteren aan de relevante leiders.Indien de laadstapel is beschadigd door niet-opgeleid personeel of niet volgens de voorgeschreven werking, wordt een vergoeding toegekend op basis van de prijs.

 

8Over het onderhoud van batterijen en lithiumbatterijen:

Om de levensduur van een lithiumbatterie zo lang mogelijk te verlengen, moeten we het volgende doen: bij het opladen, de juiste oplader selecteren, de batterij voorzien van de juiste spanning en stroom.Bij aanpassing of aankoop van lithiumbatterijen, moeten we de lithiumbatterie aanpassen of kopen met een redelijk beschermingsbord om te voorkomen dat de batterij of laadleiding van abnormale elektrische stroom,breek het circuit en bescherm de lithiumbatterij als er afwijkingen worden gevonden. Let op de temperatuur bij dagelijks gebruik. Als de temperatuur te hoog is, neem tijdig contact op met de fabrikant om storingen en onomkeerbare schade te voorkomen.de capaciteit van het gebruik van lithiumbatterijen zal afnemenDit is een normaal verschijnsel (meestal onder de 30 graden onder nul), maak je geen zorgen.

 

9Over de afstandsverhoger voor elektrische voertuigen.

Het bereikvergrotende apparaat van een elektrisch voertuig is het installeren van een kleine generator op het elektrisch voertuig met lage snelheid.wanneer de batterij geen batterijkracht meer heeftHet nadeel is dat dit 60 decibel toevoegt aan het gewicht van de auto en aan het geluid van de kleine generator.Het voordeel is dat het bereik van elektrische voertuigen kan worden uitgebreid.

 

10Over hybride auto's.

In brede zin is een hybride voertuig (Hybrid Vehicle) een voertuig waarvan het aandrijfsysteem bestaat uit twee of meer afzonderlijke aandrijfsystemen die tegelijkertijd kunnen werken.De aandrijving van een voertuig wordt geleverd door een enkel aandrijfsysteemEen hybride voertuig wordt in het algemeen een hybride elektrisch voertuig (Hybrid Electric Vehicle, HEV) genoemd.) die gebruikmaakt van een traditionele verbrandingsmotor (dieselmotor of benzinemotor) en een motor als energiebronSommige motoren worden aangepast om alternatieve brandstoffen te gebruiken, zoals gecomprimeerd aardgas, propaan en ethanol, enz.Hybride elektrische voertuigen (HEV's) zijn door hun kenmerken van energiebesparing en lage uitstoot een belangrijk punt geworden in het onderzoek en de ontwikkeling van voertuigenHet elektrische energiesysteem dat in hybride auto's wordt gebruikt, omvat efficiënte verbeterde motoren, generatoren en batterijen.met een vermogen van niet meer dan 50 W, en zou in de toekomst waterstofbrandstofcellen kunnen gebruiken.

 

Vragen met betrekking tot nieuwe energievoertuigen

1, Waarom is het zonder substantiële steun van de lokale overheid moeilijk om winst te maken met de productie van nieuwe energie-elektrische voertuigen?Voornamelijk om de volgende redenen:

A. Landen over de hele wereld stimuleren de ontwikkeling van nieuwe energievoertuigen en het liberaliseren van het handelsverkeer.Dus de hele auto en de onderdelen van de tarief gap-assemblage fabrieken de belangrijkste bron van winst is verdwenen.

B. Nationale beleidsmaatregelen stimuleren de ontwikkeling van nieuwe energievoertuigen door geldsubsidies te verstrekken aan fabrikanten en consumenten van elektrische voertuigen.

 

2Waarom is Tesla naar China verhuisd?

Tesla bedrijf heeft geld verbrand, het bedrijf heeft geen winst, kapitaalketen is erg strak. Tesla is onlangs verhuisd naar Shanghai, China om de volgende redenen:

A. De Chinese overheid verleent 50% subsidies aan de consumenten van nieuwe energievoertuigen.

B. China beschikt over een systeem voor het ondersteunen van de keten van de productie van nieuwe energievoertuigen, daarmee samenhangende technologie en talent.

C, China heeft een enorme markt van 1,4 miljard mensen.

 

3, de realiteit van de elektrische auto-industrie, waarom zeggen, in de minder ontwikkelde landen om nieuwe energie voertuigen te promoten is een droom?

Onvoldoende koopkracht, beperkt verbruiksniveau, onvoldoende marktvraag om de ontwikkeling van de industrie te ondersteunen;

Politieke richtsnoeren, maar de werkelijke voorwaarden kunnen niet worden vervuld, zoals de tenuitvoerlegging van normen, oplaadfaciliteiten en het beleid inzake batterijrecycling;

De kilometerstand van de eenmalige lading is moeilijk te vergelijken met die van het brandstofvoertuig en kan niet voldoen aan de behoeften van de gebruikers.

De tijd voor eenmalige oplaad is te lang en het is ongemakkelijk om te gebruiken.

Omdat de O & O- en productiekosten hoog zijn, zijn de detailhandelsprijzen vier keer hoger dan de prijs van voertuigen met conventionele brandstoffen;

Snel rijdende elektrische voertuigen zijn duur en hebben een lage gebruikswaarde, waardoor ze moeilijk populair kunnen worden.

 

4, Waarom zijn nieuwe energie-elektrische bussen geschikter voor ontwikkelingslanden?

-De volgende redenen zijn de redenen voor onze inspanningen om zuiver elektrische personenauto's in ontwikkelingsregio's te promoten:

- In China hebben we volwassen productietechnologieën en -normen (EU nr. 6 2025) voor zuiver elektrische voertuigen en er zijn bussen in elke hoofdstad.

- Bij de buslijnterminal kunnen we handige en geschikte laad- en laadfaciliteiten bouwen.

- milieuvriendelijk, kosteneffectief, overheidssteun en erkenning.

- Gefinancierd door de Import Export Bank van China via een krediet.

 

5Over batterij recycling en milieuvervuiling?

A. Recycling van batterijen

De industrialisatietechnologie is niet rijp: de belangrijkste technologie van de industrialisatie ontbreekt, het herstel en het gebruik is afhankelijk van de traditionele technologie, de apparatuur is niet standaard,de standaardisatie wordt niet gerealiseerd, de productie is niet grootschalig en de kosten zijn hoog.

Het recyclingnetwerk is niet perfect: de bedrijven die batterijen recyclen zijn weinig, het hoofdbedrijf is minder, het recyclingkanaal is niet perfect, enzovoort.

Het ondersteunende systeem is niet perfect: de bijbehorende managementstandaard en het standaardsysteem van de bedrijfstak voor het recyclen van batterijen zijn niet perfect,het onderzoek en de ontwikkeling van technologieën voor het recyclen van accu's, fiscale stimulansen en andere ondersteunende beleidsmaatregelen zijn niet perfect.

Gebrek aan innovatie in bedrijfsmodellen: duurzame batterijrecyclingmodellen zijn moeilijk te starten,en nieuwe energie auto bedrijven en krachtbatterijen bedrijven hebben nog niet open BMS gegevens aan krachtbatterij recycling bedrijvenDe integratie van de middelen en de grensoverschrijdende coördinatie die nodig zijn voor de innovatie van het bedrijfsmodel is moeilijk te bereiken.

milieuproblemen die voortvloeien uit de inzameling, opslag en het vervoer van batterijverwerkte stoffen: tijdens de gecentraliseerde opslag en het vervoer kunnen ongevallen zoals explosies optreden;afgedankte batterijen kunnen lekkenBij de opslag kunnen een groot aantal zware metalen in de bodem en andere verschijnselen oplossen.schade en inzameling van afvalbatterijen voor het milieu en de menselijke gezondheid, de behandeling en verwijdering van batterijen zijn nauw verbonden met de verontreiniging van het milieu in het proces van recycling en gebruik van batterijen: optimale verwijdering van batterijen,Het verwijderingsprogramma is recycling., maar er kan bij het recyclingproces ernstige milieuverontreiniging optreden.

B. Milieuverontreiniging

De belangrijkste schadelijke stoffen in de batterij zijn een groot aantal zware metalen en elektrolytoplossingen zoals zuren en basen.loodCadmium, kwik en lood zijn stoffen die schadelijk zijn voor het milieu en de menselijke gezondheid.Potentiële milieuproblemen veroorzaakt door afvalbatterijen van afvalalkali en andere componenten van afvalelectrolyten, waaronder hoofdzakelijk loodzuurbatterijen en cadmiumnikkelbatterijen die worden gebruikt voor oude auto-batterijen, alsmede milieuverontreiniging door zware metalen,Er is milieuvervuiling veroorzaakt door elektrolyten., die op korte en lange termijn is.

 

6Het verschil tussen loodzuurbatterijen en lithiumbatterijen

A, nominale spanning verschillend loodzuurbatterij eenheid nominale spanning: 2,0 V; lithiumcel nominale spanning: 3,6 V B: interne materialen verschillend lood-oxide, metaal lood,De elektrolyt is geconcentreerd zwavelzuur: lithium positieve en negatieve elektrode is lithium kobaltzuur / lithium ferric phosphate / lithium mangaan, grafiet, organisch elektrolyt

C: verschillende loodzuurbatterijen 30WH/KG: lithiumbatterijen 150WH/KG

D: verschillende gebruikte loodzuurbatterijen: start van auto's, batterijen voor elektrische voertuigen: lithiumbatterijen: mobiele telefoons, computers, elektrische gereedschappen, nu ook gebruikt in batterijen voor elektrische voertuigen

E: elektrische kenmerken zijn verschillend Loodzuurbatterij kan geen grote stroom ontladen, korte levensduur: lithiumbatterij kan grote stroom ontladen, goede levensduur

 

7"Kunnen de gebruikte batterijen van elektrische voertuigen worden gerecycled en hergebruikt?

Als een handig vervoermiddel in de moderne samenleving worden elektrische voertuigen door de mensen algemeen geaccepteerd en geleidelijk worden ze vervangen door motorfietsen, fietsen en andere vervoermiddelen.Met de grote toename van elektrische voertuigen, het gebruik van batterijen, de energievoorziening apparatuur, is gebonden te verhogen met een geometrisch veelvoud. De levensduur van de batterij van elektrische voertuigen is slechts 1 ~ 2 jaar.met name loodzuurbatterijenWat moeten we met de batterijen van elektrische voertuigen doen als ze oud zijn?Lood en loodoxiden in loodzuurbatterijen kunnen het milieu vervuilen en het menselijk zenuwstelsel in gevaar brengenLi-ionbatterijen bevatten giftige stoffen zoals lithiumhexafluorfosfaat, dat het milieu en het ecosysteem zal vervuilen.mangaanDaarom kunnen de afvalloze loodzuur, lithium-ion batterijen van elektrische voertuigen niet worden gestapeld,weggegooid of ontmanteld, moet worden verzonden naar de productiebedrijven of gespecialiseerde recyclingbureaus voor recycling.De potentiële milieugevaren van afgedankte loodzuurbatterijen zijn ernstig vanwege hun lange duur en hoge verborgenheid.Om te voorkomen dat sommige onderhoudsstations gebruikte accu's met oude accu's kunnen vervangen, moet de installatie van de nieuwe accu's worden onderhouden.moet afvalbatterijen naar de oorspronkelijke fabriek sturen voor veiliger recycling.

Sitemap |  Privacybeleid | China Goed Kwaliteit Automobielassemblageinstallaties Auteursrecht © 2019-2024 auto-assemblyplants.com . Allen Voorgebe*houde rechten.